Module 1 – Introductie

Module 1.1 – Welkom bij mijn online cursus over Procreate!

Dit is een voorbeeldles
Koop deze cursus of log in als je al bent aangemeld bij deze cursus om deze les te volgen.

Ontdek op welke wijze je kunt navigeren door alle modules, videos en opdrachten.

Voordat je gaat starten met deze cursus wil ik je even laten zien hoe je in deze online leeromgeving kunt navigeren. Zo weet ik zeker dat je vol vertrouwen aan de slag kunt.

  • Module overzicht > Links van deze pagina is er een menu met een volledig overzicht van alle modules en lessen. Klik op de gewenste les om deze te gaan volgen.
  • Vorige / Volgende > Helemaal bovenaan de pagina zie je twee knoppen staan om eenvoudig te navigeren naar de vorige of volgende les.
  • Les afronden > Klik op de knop (rechts) bovenaan de pagina om de huidige les af te ronden. De eerste volgende les opent dan vanzelf.
  • Cursus verlaten > Klik (links) onderin op de knop “Cursus verlaten” om terug te gaan naar het overzicht van jouw cursussen.
  • Vragen / opmerkingen? > Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van deze cursus of loop je ergens tegenaan? Dan kun je mij een bericht sturen via de knop “Leraar contacteren” of stuur zelf een mail naar procreate@lianneh.nl

Je kunt alle downloads vinden bij het overzicht van deze cursus (Navigeer op mijn website naar ‘Mijn Lessen’ en klik op deze cursus.) Bovenaan de pagina zie je staan “Cursusbestanden”.