Cursus Procreate – voor beginners & gevorderden

0 van 27 lessen afgerond (0%)

Module 1 – Introductie

Module 1.5 – Importeren van bestanden

Dit is een voorbeeldles
Koop deze cursus of log in als je al bent aangemeld bij deze cursus om deze les te volgen.

Werkbestanden en brushes

In mijn cursus geef ik je af en toe tekenopdrachten en hiervoor heb je mijn downloads nodig. Daarnaast is het natuurlijk ook handig om te weten hoe je bestanden kunt importeren in Procreate. Bijvoorbeeld wanneer je brushes hebt gekocht. Bekijk deze video en ontdek hoe dit werkt, zodat je in module 2 kunt starten met de downloads van deze cursus!

De allereerste downloads van deze cursus!
In module 2 ga ik met je kijken naar de basis van Procreate en gaan we aan de slag met kleur, lagen, gummen, smudgen en natuurlijk de brushes. Aan het einde van deze module krijg je van mij een opdracht waar je deze downloads voor nodig hebt. Om alvast tijdens de videos en uitleg te oefenen kun je op de volgende pagina mijn downloads importeren in Procreate zodat je daarna lekker aan de slag kan!

Update:
In de video laat ik je zien hoe je in de oude leeromgeving van TalentLMS de downloads kunt vinden die bij deze online cursus horen. Inmiddels is dit veranderd en kun je simpelweg bovenstaande stappen volgen! Op de volgende pagina kun je alle downloads bekijken en openen.