Over LianneH

Het is mijn missie om jou de kracht te geven om je creativiteit te delen, perfectionisme te overkomen en onzekerheden te voorkomen.

Ik snap door mijn onzekere achtergrond heel goed hoe hoog de drempel kan zijn om creatief bezig te zijn. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat dit een rode draad is bij vele creatievelingen maar dat er weinig open over gesproken wordt. En daardoor ben ik zo gemotiveerd geraakt om jou te inspireren en te helpen je talent te ontdekken en te ontwikkelen. Wees er trots op!

Mijn eerste kennismaking met Procreate begint in 2013, wanneer ik voor het eerst een iPad bezit. Zelf vind ik techniek en gadgets al van kinds af aan interessant, dus ik vond het leuk om alles te ontdekken.

Ik weet hoe onzeker je kan worden van het overweldigende gevoel wanneer je Procreate voor het eerst opent. En hoe belemmerd het kan zijn als je wordt tegengehouden door de techniek. Want ook ik had moeite om te leren werken in Procreate. Omdat ik de kennis nog niet had. Het is zo frustrerend als iets niet lukt zoals je het voor je ziet. Omdat je niet weet wat je aan het doen bent…

Maar ik weet nu hoe waanzinnig mooi digitale kunst kan zijn. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt. En hoe onwijs veel voordelen het brengt zodra je er je ei in kwijt kan. Hoeveel ontspanning het brengt omdat de onzekerheden langzaamaan verdwijnen. En de complimenten die je om de oren zullen vliegen omdat je je werk met gemak zult gaan delen! En dit alles gun ik jou ook! Daarom ben ik zo gepassioneerd en enthousiast over Procreate.

“Werken met digitaal tekenen heeft mij enorm geholpen bij mijn onzekerheden en perfectionisme”

Digitaal tekenen heeft mij ook enorm geholpen met mijn onzekerheden en perfectionisme. Zelf zit ik het liefste te tekenen op de bank met mijn iPad op schoot en muziek op de achtergrond. Vaak gepaard met onze hond Tommie die tegen mijn schoot aan ligt en onze kat Loesje die op de bankleuning stiekem mee kijkt.

Hier kun je mij volgen;