FAQ Procreate cursus

Zijn alle lessen in één keer beschikbaar?

Ja, zodra je de online cursus gekocht hebt en inlogt kun je direct alle modules, video's, downloads en inhoud bekijken.

Zit er een limiet op de online cursus?

Nee, vanaf 1 maart 2020 is iedereen overgezet naar de geheel nieuwe online leeromgeving op lianneh.nl en zit er ook geen limiet meer op alle cursussen. Dat betekend oneindig veel leer-plezier!

Ik weet niet of mijn iPad Procreate ondersteund

Je kunt hier controleren of jouw iPad in de lijst staat, helemaal onderaan de blog vindt je een overzicht van alle iPads die Procreate momenteel ondersteund.

Waarom moet ik een account aanmaken?

Dit is nodig omdat je voor het volgen van de online cursus moet inloggen op mijn website met jouw eigen account. Zo kan het systeem zien wie de cursus heeft gekocht en wie niet. Om te zorgen dat iedereen een account aanmaakt en direct van de cursus kan genieten, heb ik dit verplicht tijdens het afrekenen.

Wat kost de Procreate app?

Voor Procreate betaal je eenmalig slechts €10,99 en daarna heb je oneindig veel plezier en gratis updates!

Kan ik als online cursist ook het e-book downloaden?

Nee, dit is een aparte aankoop. Het e-book Procreate vind je hier.

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Waarschijnlijk heb je nog geen account op mijn website. Dit is eerst nodig om te kunnen inloggen. Heb je geen account aangemaakt tijdens het bestellen? Maak dan via deze link alsnog een account aan. Let wel op dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als waarmee je de cursus gekocht hebt.

Het lukt mij niet om je downloads te openen.

Vervelend dat het niet lukt. Heb je de Google Drive app wel geïnstalleerd en lukt het dan alsnog niet? Stuur dan even een mail naar shop@lianneh.nl.

Kan je alle video's terugkijken?

Ja natuurlijk, de hele inhoud van de online cursus blijft voor jou beschikbaar. Dat betekend eindeloos opnieuw afspelen, lezen en luisteren! ;)

Soms ziet het er in jouw videos anders uit. Hoe kan dit?

De cursus is in het voorjaar van 2019 opgenomen, in versie 4. Sinds december 2019 is er een grote nieuwe update gelanceerd, versie 5. De online cursus is in maart 2020 grotendeels al up to date gebracht naar deze nieuwe versie maar er zijn nog een paar kleine dingen die er anders uit kunnen zien.

In de teksten is alles aangepast maar helaas vergt het opnieuw opnemen van de video's wat meer tijd. Dit wordt de komende tijd dan ook stap voor stap aangepast. Dit doet overigens niks af aan de inhoud van de cursus, je kunt nog steeds aan de slag en alles over Procreate leren!

Hoe ontvang ik de 3-maanden bonus e-mails?

Deze worden automatisch vanaf één week na aankoop, op wekelijkse basis, naar je verzonden op het e-mailadres waarmee je de online cursus gekocht hebt. Controleer ook altijd even je spam map.

Wat als wij de procreate cursus met meerdere tegelijk willen volgen?

Dan kun je het beste even contact opnemen via shop@lianneh.nl