FAQ Lianneh's cursussen

Zijn alle lessen in één keer beschikbaar?

Ja, zodra je de online cursus gekocht hebt en inlogt kun je direct alle modules, video's, downloads en inhoud bekijken.

Zit er een limiet op de cursussen?

Nee, vanaf 1 maart 2020 zit er geen limiet meer op alle cursussen. Dat betekend oneindig veel leer-plezier!

Waarom moet ik een account aanmaken?

Dit is nodig omdat je voor het volgen van de online cursus moet inloggen op mijn website met jouw eigen account. Zo kan het systeem zien wie de cursus heeft gekocht en wie niet. Om te zorgen dat iedereen een account aanmaakt en direct van de cursus kan genieten, heb ik dit verplicht tijdens het afrekenen.

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Waarschijnlijk heb je nog geen account op mijn website. Dit is eerst nodig om te kunnen inloggen. Heb je geen account aangemaakt tijdens het bestellen? Maak dan via deze link alsnog een account aan. Let wel op dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als waarmee je de cursus gekocht hebt.

Het lukt mij niet om downloads te openen.

Vervelend dat het niet lukt. Heb je de Google Drive app wel geïnstalleerd en lukt het dan alsnog niet? Stuur dan even een mail naar shop@lianneh.nl.

Kan je alle video's terugkijken?

Ja natuurlijk, de hele inhoud van de online cursus blijft voor jou beschikbaar. Dat betekend eindeloos opnieuw afspelen, lezen en luisteren! ;)

Wat is het verschil tussen de online cursus en het e-book Procreate?

Online cursus Procreate:
• Volg alle content door middel van korte videos en voorbeelden
• Login op de online leeromgeving en volg de cursus waar en wanneer je wilt. Je hebt direct na aankoop onbeperkt toegang.

E-book cursus Procreate:
• Uitgebreide tekstuele uitleg door middel van tekst en screenshots. Soms zelfs iets uitgebreider dan in de online cursus.
• Download direct na aankoop het e-book en installeer deze bijvoorbeeld op je iPad of print deze zelf uit als ideaal naslagwerk of handleiding voor Procreate.

Beide vormen hebben in principe dezelfde inhoud maar het is maar net welke vorm jij prettig vind om alles te leren over Procreate. Je ontvangt bij beide ook alle downloads zoals de kleurplaten, werkbestanden en brushes.

Wat als wij een cursus met meerdere tegelijk willen volgen?

Dan kun je het beste even contact opnemen via shop@lianneh.nl