Illustratie op maat

Laat jezelf zien!

Jij hebt een eigen verhaal die uniek is en dat mag gedeeld worden. Of dat nu persoonlijk of zakelijk is, jij zoekt een vertaling naar een krachtig beeld.

Het begint voor mij allemaal met jouw verhaal. Het mooiste van mijn vak is dat ik veel mensen mag ontmoeten en hun verhalen mag aanhoren. Dit prikkelt mijn nieuwsgierigheid en creativiteit. Nadat je jouw verhaal met mij hebt gedeeld gaan er bij mij meestal al wel allerlei ideeën rond in mijn hoofd. Samen met jou ga ik kijken wat er bij jou past waarna ik begin met de eerste schetsen...

De waarde van een sterk beeld
Met een sterk beeld kun je jouw verhaal onderstrepen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzonder verhuiskaartje wat nét even wat anders is dan de rest. Of een portret van iemand die je in het zonnetje wil zetten. Persoonlijke beelden worden altijd zeer gewaardeerd en trekken positieve aandacht.

Wie ben ik?
Ik ben Lianne Harkink, inmiddels al bijna 10 jaar ondernemer als ontwerper en illustrator. Ik heb al vele huisstijlen, logo's en illustraties mogen ontwikkelen voor zowel kleine als grote bedrijven maar ook particulieren. Daarin heb ik ontzettend veel mooie en inspirerende mensen ontmoet, wiens verhaal ik heb mogen vertalen naar een ontwerp of illustratie.

Hoe ga ik te werk?
Het begint altijd met een leeg canvas waarna ik deze ga invullen met de onderwerpen van jouw verhaal. De informatie die ik krijg van ons kennismakingsgesprek is voor mij erg belangrijk omdat dit mijn 'benzine' is voor alle inspiratie. Ik schrijf alles op en verwerk dit in een schets. Zo bouw ik steeds verder naar een kloppend beeld dat bij je past. Ik neem je mee in alle processen en je kunt feedback geven tot je tevreden bent. Want ik ga altijd voor 100% tevredenheid!

Wil je samenwerken?
Neem contact op via onderstaand contactformulier of mail zelf naar hallo@lianneh.nl. Vul zoveel mogelijk informatie in zoals een eventuele deadline, soort illustratie / ontwerp of waar je hulp en advies voor kunt gebruiken. Na het ontvangen van jouw bericht neem ik zo snel mogelijk contact met je op.