Wat mag ik voor je betekenen?

Illustratie op maat
Of het nu gaat om het vastleggen van jouw gevoel, een product of een bijzonder moment, ik kan je helpen! Ook wanneer je je tekst wilt ondersteunen met beeld zoals in infographics, animaties of iconen.

Portret tekenen op locatie
Zet jouw gasten / publiek in het zonnetje en laat ze portretteren door mij! Gegarandeerd lol! Zowel voor de geportretteerde die met een grote glimlach wegloopt als de omstanders die kunnen meekijken!

Een ontwerp dat écht bij je past!
Wil jij stralen met jouw kwaliteiten en persoonlijkheid als expert? Als illustrator én ontwerper help ik jou aan een eigen logo, social media template, poster, flyer, advertentie of een ander uniek ontwerp die compleet bij jou aansluit.

Neem contact met mij op

Gebruik de knop hierboven of mail zelf naar: hallo@lianneh.nl

Bekijk mijn (vrije) werk op Instagram:

Blije berichten :)

Lianneh heeft voor mijn stichting enkele illustraties ontworpen, zodat onze boodschap wordt versterkt. Lianneh is erg prettig om mee samen te werken, heeft goede ideeën en denkt goed met je mee. Bedankt!

Sandra

Lianne is creatief, geduldig, heeft veel kennis en rust niet voordat ik 100% tevreden ben. Ze heeft creatieve beelden voor mijn coachpraktijk ontworpen. Ik vind het knap dat ze mijn verhaal en wensen kan vertalen in een beeld wat precies bij mij past.

Joke

Lianneh is een hele leuke vrouw die haar vak verstaat. Ze maakt prachtige illustraties, denkt mee en past haar werk net zo vaak aan totdat het perfecte resultaat bereikt is. Inmiddels zijn enkele portretten klaar en ik ben echt heel blij met het resultaat! Ik kan iedereen die een illustrator zoekt Lianneh aanbeleven!

Lissa