Kinderboek voor kinderen met kanker

Kinderen zijn ontzettend krachtig, flexibel en puur. Wanneer zij getroffen worden door een ziekte die het leven gigantisch beïnvloed, is dit niet alleen klap voor henzelf maar ook voor alle geliefden om hen heen. Hoe ga je hier mee om? Hoe zorg je er voor dat je het een plekje geeft? Kun je er wel over praten? 

Met dit aanbod creëer ik de mogelijkheid om jouw kind in het zonnetje te zetten, als een echte held(in)! Zij die dag in en dag uit sterk zijn en veel overwinnen. Ook voor degene die er niet meer zijn, hun verhaal mag ook verteld worden.

Het vastleggen van het verhaal van jouw kind is niet alleen waardevol voor later, maar heeft ook een emotionele werking. Het helpt bij de verwerking, om er over te praten, om het een plekje te geven. Maar bovenal is het mijn doel om met deze kinderboeken jouw kind weer zelfvertrouwen te geven; "Kijk eens wat ik kan!"

Waarom dit idee?
Na een jubileum van 5 jaar ondernemerschap ben ik gaan nadenken wat ik wil. Als ondernemer leef ik mijn droom, maar toch voelde ik dat er meer mogelijk was. Het creëren van een eigen kinderboek is al heel lang een grote droom van mij. Maar ik zag het niet als een realistisch doel. Ik wilde namelijk niet zomaar een kinderboek maken. Het moet wel van waarde zijn, want kinderboeken kunnen we tegenwoordig ook bij de Action kopen voor €2,-.

Ik ging dus op zoek naar hét idee om mijn kinderboeken een unieke waarde mee te geven. Zo kwam ik op het idee voor een kinderboek op maat. Ik wilde alleen dat het kinderboek ook ontzettend veel persoonlijke waarde bevatte. Want niet iedereen is gebaat bij een kinderboek op maat. Na lang nadenken, sparren en schetsen besloot ik mij te richten op kinderen met kanker. Ik wil mijn talent inzetten voor deze dappere helden! En zo ontstond het idee...

Het idee
Ik wil het persoonlijke verhaal van jouw kind vastleggen in de vorm van een eigen uniek kinderboek: het verhaal geïllustreerd. Het heeft meerdere doelen zoals de algehele verwerking, het stimuleren om er over te praten, het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind, het vastleggen van jouw persoonlijke verhaal voor later als naslagwerk en om te delen met familie en vrienden. Een eigen kinderboek is niet alleen waardevol voor het kind, maar ook voor de familie en vrienden om hen heen.

Wat ik wil bereiken
Wat ik vooral zou willen bereiken met dit aanbod is dat ik kinderen zo graag meer het gevoel zou willen geven dat ze super sterk zijn, een held(in), een superheld, een inspiratiebron. Ik wil dat ze weten hoe bijzonder ze zijn, uniek en speciaal. Ook als ze er niet meer zijn, hun verhaal mag verteld en gehoord worden!

Investering
Een compleet eigen kinderboek, inclusief verwerking van je eigen verhaal, wil ik aanbieden voor totaal €275,- (incl. BTW) inclusief 1 hardcover boek van je eigen kinderboek.

 Wat je hier voor van mij krijgt is:

  • Het verwerken van je verhaal in een eigen kinderboek! Ondersteund door prachtige en sterke illustraties.
  • Eén fysiek boek van je eigen kinderboek. Mocht je er meer willen bijbestellen kan dat uiteraard altijd in overleg.
  • 2 of 3 illustraties ontvang je digitaal zodat je deze kunt delen en gebruiken op je social media.

Wanneer je geïnteresseerd bent hoor ik graag van je. Je mag dan mailen naar hallo@lianneh.nl, of stuur een privé bericht via onderstaande groenblauwe knop of neem contact met mij op via de contactpagina.