Mijn belofte

Mijn belofte aan jou

Het is mijn missie om creatievelingen te inspireren en te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Graag leg ik je uit op welke manier ik ervoor waak dat mijn online cursussen voldoen aan mijn eigen hoge kwaliteitseisen waardoor jij met veel plezier en gemak kunt leren!

Makkelijk en snel
Mijn cursussen moeten makkelijk en snel te volgen zijn. Zo heb ik begin dit jaar, 2020, een nieuwe online leeromgeving laten bouwen op mijn website, waardoor iedereen nu met zijn/haar eigen account kan inloggen en eindeloos kan leren en genieten van alle content. Er zitten geen start- of einddata op mijn cursussen, je kunt dus direct beginnen wanneer het jou uitkomt, vanuit je eigen huis.

Goed te volgen
Ik vind het belangrijk dat de snelheid, taal en uitleg simpel en duidelijk zijn. Alle niveaus, van beginner tot gevorderd, moeten de uitleg goed kunnen volgen!
 
  

Logisch leren
Alle videos zijn opgebouwd in een logische volgorde. Dat betekent dat je altijd eerst de basis leert, waarna je deze kunt toepassen in een volgende module en in opdrachten. Hierdoor kun je ook makkelijk onderdelen overslaan of herhalen als je dat wilt. 

Spelenderwijs leren
Leren is leuk! Om je extra te stimuleren zorg ik ervoor, zoals in mijn cursus Procreate, dat je door middel van kleine opdrachten direct aan de slag kunt met wat je in de voorgaande video('s) geleerd hebt.

Veilig gevoel
Naast het bieden van leerzame content, wil ik je ook een plek bieden waar je altijd al je vragen kunt stellen en jouw creatieve creaties veilig kunt delen met andere gelijkgestemden. Daarom heb ik 2 community's opgericht op Facebook waar je gratis lid van kunt worden.