Retourbeleid

Retourneren

Het beleid van Lianneh duurt 14 dagen. Als er 14 dagen verstreken zijn sinds jouw aankoop, kan ik je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet jouw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Extra niet-retourneerbare items:

  • Cadeaubonnen 
  • Downloadbare (software) producten, zoals e-books
  • Online cursussen
  • Abonnementen
  • Producten met korting(scodes)
  • Persoonlijke producten (zoals portretten) OP MAAT

Meld je retour aan via shop@lianneh.nl. Om jouw retour te voltooien, heb ik een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.

Verzenden

Om jouw product te retourneren, dien je jouw retour aan te melden via shop@lianneh.nl - hierin ontvang je het adres waar je jouw retour naar toe kunt sturen.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van jouw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het retourneren van jouw teruggave in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het kan duren voordat jouw uitgewisselde product jou kan bereiken, variëren.

Als je een artikel verzendt dat hoger is dan € 50, kun je overwegen om een ​​traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. Ik kan niet garanderen dat ik jouw geretourneerde artikel zal ontvangen.

Restituties (indien van toepassing)

Zodra jouw retour is ontvangen en geïnspecteerd, stuur ik je een e-mail om je te melden dat ik jouw geretourneerde artikel heb ontvangen. Ik zal je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling. Als je bent goedgekeurd, wordt jouw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed toegepast op jouw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing) 

- Boek met duidelijke gebruikssporen

- Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan mijn fout. 

- Elk item dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

Cadeaus

Als het artikel is gemarkeerd als een cadeau wanneer het is gekocht en rechtstreeks naar je is verzonden, ontvang je een geschenk voor de waarde van jouw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvang je een cadeaubon.

Als het artikel niet als cadeau was gekocht toen het werd gekocht, of als de schenker de bestelling naar zichzelf toe had gestuurd om later aan jou te geven, stuur ik een teruggave naar de schenker en zal hij je informeren.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst jouw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met jouw bank, er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je restitutie nog niet ontvangen, neem dan contact met mij op via shop@lianneh.nl.

Kortingsartikelen (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen kortingsartikelen niet worden terugbetaald. Dit geld ook voor artikelen waar een kortingscode voor is gebruikt.

Uitwisseling (indien van toepassing)

Ik vervang alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur mij dan een e-mail op shop@lianneh.nl.