GRATIS verzending vanaf €50,- !

Ontwerp op maat

Persoonlijk & met aandacht

Met een strakke uitstraling, een luxe flyer en een grafisch logo kom je er niet meer tegenwoordig. Onze ogen zijn ontzettend verwend geraakt, alles ziet er gelikt en verzorgd uit. Je kunt geen centrum over slaan zonder de stijlvolle lunchrooms met hun humorvolle krijtborden en ironische menukaarten, zelfs in de file staan is niet meer wat het geweest is met die innovatieve driedimensionale autoreclame. Het zijn niet alleen maar de grote namen die investeren in reclame, kleine ondernemers bedenken allerlei lucratieve manieren om op te vallen, om - ook al is het maar voor heel even - de aandacht op te eisen.

Het is duidelijk, de grafische wereld groeit. We worden slimmer, creatiever en er is meer mogelijk. Klanten concurreren met elkaar, want 'De buurman heeft ook zo'n kekke poster dus wij kunnen niet achter blijven'. Grafisch ontwerpers schieten uit de grond omdat er behoefte is en het is gemakkelijker dan ooit om over de nodige software te beschikken. 

Om aan een 'mooie' huisstijl te komen, is dus niet zo moeilijk. Maar jij bent je bedrijf gestart met een reden, een verhaal, een passie. Dat verhaal is uniek, dat hoort bij jou. En dat maakt het bijzonder en persoonlijk. Je wilt dat mensen dit verhaal VOELEN, de aandacht ERVAREN en VERTROUWD raken met jou doordat je persoonlijk overkomt.

En dát is waar mijn kracht ligt, jouw verhaal vertalen in een bijzonder beeld dat écht bij je past. Natuurlijk gaan we samen kijken wat 'mooi' is en uiteindelijk zul je ook met een waanzinnige huisstijl vol trots rond lopen. Maar niet alleen vanwege die toffe kleuren, of dat stoere lijnenwerk - maar omdat het bij JOU PAST! Omdat het is wie jij bent! Wat jij wilt uitdragen.

  

  

Ik wil dat jij STRAALT, dat je nog jaren met een trotse glimlach je visitekaartjes uitdeelt, omdat ze passen bij wie jij bent. Een huisstijl groeit ook met je mee. Want jij en je bedrijf blijven ook niet stil staan, toch? Je ontwikkelt! Je leert! Je ervaart!

Ben jij ook enthousiast geworden over deze persoonlijke en krachtige manier van zichtbaar zijn?! Merk je dat je behoefte hebt aan een ontwerp die écht bij jou aansluit? Ben je toe aan een huisstijl die past als een jas? Dan wil ik heel graag jouw verhaal horen zodat we samen kunnen knallen!

Wat ik zoal voor jou kan betekenen;

 • Logo
 • Visitekaartjes
 • Illustraties op maat
 • Social media templates
 • Document opmaak ( bijv. agenda's, interactieve PDF's, boeken )
 • Rollup banners
 • Posters & Flyers / Folders
 • Brochures
 • Spandoeken
 • Karakter illustratie
 • Iconen op maat
 • Social media post opmaak
 • Briefpapier

 

 

 

Waarom persoonlijkheid zo belangrijk is

Nu je weet wat het verschil is tussen een 'mooi' ontwerp en een ontwerp met een verhaal, wil ik je graag ook even uitleggen waaróm ik persoonlijkheid zo belangrijk vind.

Ik heb in de afgelopen 5 jaar als ondernemer met heel veel klanten, collega's en starters aan tafel gezeten. Allemaal met een eigen verhaal en ook allemaal met een eigen huisstijl. Ik heb veel webinars gevolgd, video's gekeken, brainstormsessies gehouden en na al die lessen kwam ik er achter dat er - naast uiteraard vele andere factoren - één kernfactor is wat echt het succes van ondernemen bepaald.

Stel je zelf maar eens de vraag; wat maakt dat jouw klanten bij jou je product / dienst afnemen? Waarom ben jij anders dan je concurrenten? Juist, er is er maar één zoals jij. Niemand die op precies dezelfde manier handelt, keuzes maakt en daarmee ook niet dezelfde kwaliteit levert.

Klanten vertrouwen jou, willen bij jou je product of dienst afnemen omdat ze jouw werkwijze en jouw kwaliteit waarderen. Ze zijn bereid om er voor te betalen. Ze zijn jouw ambassadeur, jouw fan.

Als ontwerper wil ik dit benadrukken in de huisstijl, je wilt dat ze NOG MEER overtuigd worden van jouw kwaliteiten en daar is enkel één ding voor nodig; Jij vertelt jouw verhaal.

Denk maar eens aan de buurman die zijn beste idee van Nederland tijdens die gezellige BBQ aan je presenteert waar je enthousiast van werd, of die nieuwe kledingwinkel om de hoek van de nicht van de buurvrouw van je zus waar je iedereen over hoort, het raakt je; want ze delen hun verhaal. De passie voor het product / dienst.

Ik heb zo een paar tips voor je waarmee ik je wil helpen om alvast je persoonlijkheid in te zetten voor je bedrijf, want dat kan natuurlijk op allerlei manieren. Niet alleen met een huisstijl of logo die bij je past. Het gaat nog veel verder. Denk bijvoorbeeld eens aan;

 • Het delen van foto's van jezelf / je collega's op je social media
 • Het delen van leuke bijzondere momenten achter de schermen
 • Het vertellen van jouw verhaal
 • Het delen van het proces van hoe je iets maakt / bedenkt / uitvoert
 • Je volgers / klanten meenemen op reis / afspraken
 • Deel een gedachte / vraag die je bezig houd

Wil je nog meer tips ontvangen hoe je zichtbaar kan zijn op jouw persoonlijke manier op social media? Download dan via deze link mijn GRATIS werkboek waarin ik je met maar liefst 2 checklists en 30 inspiratie tips op weg help om jezelf te laten zien.

Hieronder kun je een kleine selectie vinden van de logo's die ik heb ontwikkeld voor allerlei bijzondere ondernemers, wil je meer zien van mijn werk? Kijk dan even op mijn Instagram of Facebook pagina.

 

Logo's door Lianneh

 

 

Trots op mijn tevreden klanten!

 Joke Liezen Harminke Vellinga

Lianneh is creatief, geduldig, heeft veel kennis en rust niet voordat ik als klant 100% tevreden ben. Ze heeft de huisstijl voor mijn coachpraktijk ontworpen. Ik vind het knap dat ze mijn verhaal en wensen kan vertalen in een huisstijl (logo en website) wat precies bij mij past. 

Lianneh heeft voor mij een nieuw logo ontworpen (en met haar ben ik bezig geweest met mijn visitekaartjes, flyers en banner). Het is super fijn om met Lianneh samen te werken. Ze luistert goed naar je wensen en weet deze uitstekend om te zetten in een prachtig resultaat. Ze is een jonge sprankelende vrouw die verstand heeft van haar vak. Echt een aanrader! 

Rebecca Eltingh Sandra Boon

Lianneh heeft voor mij meerdere social media afbeeldingen ontworpen. En mijn BmB Toolkit vormgegeven. Ik ben heel tevreden met het resultaat! Daarnaast is Lianneh een fijn persoon om mee samen te werken.

 

Lianneh heeft voor mijn stichting enkele illustraties ontworpen, zodat onze boodschap wordt versterkt. Lianneh is erg prettig om mee samen te werken, heeft goede ideeën en denkt goed met je mee. Bedankt!!

Evelyn Prins Hieke van Hoogdalem

Ik wist heel duidelijk dat ik een vlinder met een scheur in de vleugel wilde, maar verder had ik nog geen idee hoe dat er dan uit moest gaan zien. Lianneh maakte verschillende schetsen voor mij om erachter te komen wat mij aansprak. Daardoor werd voor mij al veel duidelijker hoe ik wilde dat het logo eruit kwam te zien. Lianneh is super creatief, dacht actief met mij mee en sloot perfect aan bij mijn wensen. Dit is een logo die nog heel lang mee gaat omdat hij zo goed past bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen.

 

 

Lianneh heeft niet alleen mijn logo, huisstijl en website-lay-out ontworpen, waarmee ik SUPERblij ben, maar bedacht ook de naam van mijn nieuwe bedrijf: DeVolle200. Elke keer als ik mijn bedrijfsnaam zie en/of mijn magnetische visitekaartje, website of wat dan ook, word ik blij. Die kleuren, gekke lijnen... Het straalt uit wie ik ben. Dat deed mijn vorige huisstijl niet (meer).

Lissa Agema Charlotte Bloem
Lianneh is een hele leuke vrouw die haar vak verstaat. Ze maakt prachtige ontwerpen, denkt mee en past ontwerpen net zo vaak aan totdat het perfecte resultaat bereikt is. Inmiddels is mijn nieuwe logo een feit en enkele karakter afbeeldingen zijn klaar en ik ben echt heel blij met het resultaat! Ik kan iedereen die een ontwerpster zoekt Lianne aanbevelen! Lianneh is uitgebreid met mij gaan zitten voor mijn logo en is gaan kijken wat mij echt aanspreekt en wat voor doelgroep ik heb. Daar is een super logo uitgekomen! Kortom, super samenwerking, luistert goed naar je wensen en maakt een geweldig eind resultaat!

 

 Waar wacht je op! Kies voor je eigen kracht!

Ik hoop dat je nog meer in je eigen verhaal bent gaan geloven nadat je hebt kennisgemaakt met mijn werkwijze. Als ondernemer is het erg belangrijk om op te vallen tussen alle collega's, draag je verhaal uit en deel jouw unieke kracht. Wees er trots op! 

Nu je mij een beetje beter hebt leren kennen ben ik natuurlijk wel erg benieuwd naar wie jij bent! Mocht je enthousiast zijn geworden over mij en mijn werkwijze en benieuwd zijn of ik jou kan helpen met jouw vraag, ik ontvang graag een bericht / mail van je!

Je kunt mij bereiken via hallo@lianneh.nl of stuur een privé bericht via onderstaande groenblauwe knop en ik reageer zo snel mogelijk.