Workshops

Lijkt het je leuk om een (online) workshop van mij te volgen samen met vriend(inn)en, collega's, buren of familie? Ik bied mijn online cursussen ook aan in een aangepaste versie geschikt voor één middag of avond. Leer in een mum van tijd bijvoorbeeld je eigen portret te tekenen (lol gegarandeerd!), of ga samen aan de slag met de basis van Procreate.

Hoe gaat dit in zijn werk?
In verband met Corona is het momenteel lastig om op thuislocatie's workshops te organiseren. Maar gelukkig is ook heel veel digitaal mogelijk! Zo kun je de workshop via (live) video volgen en samen door middel van een groepsgesprek toch interactief mee doen.

Het is mijn missie om er voor te zorgen dat jij als kijker zo min mogelijk het gevoel hebt dat je naar een scherm zit te kijken maar dat je écht samen even een middag of avondje 'uit' hebt, inclusief veel plezier en lol!

Wat heb je nodig?
Tijdens de workshop heb je enkel wat basis tekenmaterialen nodig, zoals een potlood/pen en papier, die iedereen meestal wel in huis heeft. Nadat we besloten hebben welk thema / onderwerp we gaan volgen, ontvang je van mij een lijst waarop staat wat je per persoon nodig hebt. Als je een workshop over Procreate wil volgen samen, dan is het aan te raden dat iedereen een iPad heeft waarop Procreate staat geïnstalleerd.

Wat zijn de kosten?
Dit is per onderwerp weer verschillend omdat ik graag op maat met je meedenk wat bij jullie past. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken waarna ik je een prijsindicatie kan geven.

Zin in? Laten we samenwerken!
Lijkt het je leuk om een (online) workshop te realiseren voor jouw vriend(inn)en uitje, bedrijfsfeestje, jubileum of simpelweg om even lekker creatief bezig te zijn samen met gelijkgestemden? Dan ontvang ik graag een bericht via onderstaand contact formulier en dan denk ik graag met je mee welk thema of onderwerp goed bij jullie aan sluit.