Boek sneller resultaat!

Samen doelgericht aan de slag met jouw persoonlijke vraagstukken

Je bent druk bezig om Procreate onder de knie te krijgen, maar het lukt niet…

Je hebt al van alles geprobeerd, maar het lukt niet. Je loopt vast, tot frustraties aan toe. Jij wil gewoon graag met Procreate werken. Zodat jij je creativiteit erin kwijt kan!

Door de vele functionaliteiten in Procreate, kan het lastig zijn om ermee te leren werken. Gelukkig is het net als leren fietsen. Wanneer je eenmaal weet hoe het moet, dan wordt het makkelijk!

Ik help je hier graag bij door 1 op 1 met jou mee te kijken. Welke functies zijn voor jou interessant en waar wil je meer over leren?

Nog niet klaar om te investeren? Koop hier mijn Procreate cursus!

Lianne Harkink

Dit is wat studenten over mijn Procreate privé les zeggen…

Review 5 sterren
Voor dat stapje extra echt een aanrader!

“Samen de stappen van bepaalde acties doornemen maakt dat ik nu zelfstandig aan de slag kan.”

Anneke

Review 5 sterren
Veel geleerd in een korte tijd

“Ik ben door mijn privé les in één keer weken verder gekomen. LianneH voelt heel goed aan wat de klant wenst en past zich aan.”

Geertjan

Review 5 sterren
LianneH neemt echt de tijd

“Met haar uitleg en tips kan ik weer verder waar ik was blijven steken!”

Pieter

Review 5 sterren
Duidelijk en klantvriendelijk

“De uitleg was duidelijk en Lianneh was ook nog eens vriendelijk en geduldig! Een zeldzame combinatie…”

Cor

Een privé les is toegespitst op de doelen die jij wil behalen. Dit brengt je deze voordelen;

Specifieke focus op wat jij écht wil leren gebruiken

Gefocust op jouw persoonlijke vraagstukken

Sneller resultaat i.p.v met eindeloos veel tutorials

Aandacht voor het ontwikkelen van je vaardigheden

Lianne Harkink

Hee Hallo! Ik ben LianneH

Illustrator en Procreate Pro

Mijn eerste kennismaking met Procreate begint in 2013, wanneer ik voor het eerst een iPad bezit. Zelf vind ik techniek en gadgets al van kinds af aan zeer interessant, dus ik vond het leuk om alles te ontdekken. Toch koos ik een lange tijd voor een andere app om in te tekenen. Want iets hield mij tegen in Procreate.

Juist door de vele functies raakte ik overweldigd, ik had het gevoel dat ik mijn talent er niet in kwijt kon. Dat ik beter was in tekenen wanneer ik andere media koos.

Maar ik besloot door te zetten en ineens klikte het. Ik ging systematisch alle functies en instellingen langs. Alles aanklikken en proberen. Zo leerde ik alles over Procreate. Dag in dag uit ben ik er jarenlang mee aan het ‘spelen’ geweest. Inmiddels ken ik deze app als mijn broekzak en deel ik mijn kennis vol passie met andere creatievelingen.

Ik weet hoe onzeker je kan worden van het overweldigende gevoel wanneer je Procreate voor het eerst opent. En hoe belemmerd het kan zijn als je wordt tegengehouden door de techniek. Omdat je de kennis (nog) niet hebt. Of hoe frustrerend het kan zijn als iets niet lukt zoals je het voor je ziet. Omdat je niet weet wat je aan het doen bent…

Maar ik weet ook hoe waanzinnig mooi digitale kunst kan zijn. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt. En hoe onwijs veel voordelen het brengt zodra je er je ei in kwijt kan. Hoeveel ontspanning het brengt omdat de onzekerheden langzaamaan verdwijnen. En de complimenten die je om de oren zullen vliegen omdat je je werk met gemak zult gaan delen! En dit alles gun ik jou ook! Daarom ben ik zo gepassioneerd en enthousiast over Procreate.

Digitaal tekenen heeft mij enorm geholpen met mijn onzekerheden en worstelingen. Zelf zit ik het liefste te tekenen op de bank met mijn iPad op schoot en muziek op de achtergrond. Vaak gepaard met onze hond Tommie die tegen mijn schoot aan ligt en onze kat Loesje die op de bankleuning stiekem mee kijkt.

Het is best lastig om te leren werken met digitaal tekenen als je dit niet gewend bent. Ik laat je graag zien hoe alles werkt zodat jij je kunt focussen op het creëeren van digitale kunst! Ik heb al meer dan 600 cursisten en tientallen studenten mogen helpen met het leren werken in Procreate.

Wil jij jouw doelen halen en écht aan de slag met Procreate? Boek dan een of meerdere privé lessen bij mij. Ik geef je graag dat zetje en bied je een stok achter de deur. Zodat jij je kunt focussen op jouw creativiteit en het plezier!

Nog niet klaar om te investeren? Koop hier mijn Procreate cursus!

Lianne Harkink

Wat kun je van mij verwachten?

  • 1,5 tot 2 uur lang aandacht per les voor al je vragen
  • Hulp en advies bij het behalen van jouw doelen
  • Feedback op je werkwijze en/of portfolio
  • Een opname van de les die ik je achteraf toestuur
  • Flexibiliteit; jij bepaald waar we het tijdens de privé les over gaan hebben

Wat verwacht ik van jou?

  • Wees voorbereid: Stuur mij van te voren al je vragen toe zodat ik deze eventueel kan voorbereiden. Zo kunnen we onze tijd extra goed benutten.
  • Kom op tijd: Hoe sneller we kunnen beginnen, hoe meer tijd we hebben.
  • Laad je iPad op en zet Procreate klaar: Handig om mijn uitleg direct mee te kunnen volgen!
Procreate cursus digitaal tekenen

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn privé les plaatsvind?

Ja zeker! Ik ga samen met jou kijken welke datum en tijdstip ons beiden het beste uitkomt. Ik streef ernaar om, indien mogelijk, een moment in te plannen binnen 10 dagen na het boeken van je les(sen).

Kan ik ook vragen stellen over andere onderwerpen?

Ja, wanneer je vragen hebt over je eigen stijl of bijvoorbeeld werkwijze kunnen we dit ook bespreken en doornemen tijdens je prive les.

Krijg ik een opname van de privé les opgestuurd?

Ja, met jouw toestemming neem ik onze privé les op en de opname stuur ik achteraf via e-mail naar je toe.

Krijg ik een factuur opgestuurd?

Je kunt je privé les(sen) hier direct boeken en in je account zelf de facturen downloaden.

Zijn er ook groepslessen mogelijk?

Neem hiervoor even contact met mij op via vragen@lianneh.nl